Senaste

UPS bössa Musikhjälpen!

Har du helt missat UPS egen bössa i förmån till musikhjälpen? Frukta inte! Länken till insamlingen finner du genom att klicka här! Ni kan även skanna QR-koden längst ner här.

Årets tema är ”sex är inte ett vapen”. Sexuellt våld finns i krig och konflikter världen över. Människor i alla åldrar utsätts för våldtäkter, sexuell tortyr och tvingas in i prostitution och tvångsäktenskap. Bidragen till Musikhjälpen kan bland annat gå till fysisk och psykisk vård för överlevare, till hjälp att driva rättsprocesser och möjlighet till utbildning för att undvika en framtid i fattigdom och utsatthet.

I flera år har UPS haft en egen musikhjälp i form av olika evenemang till förmån för studenterna och i år planerar vi att göra detta ännu större och roligare än tidigare år! För UPS är årets tema otroligt viktigt och vi hoppas att på bästa sätt kunna främja musikhjälpen och samla in så mycket pengar som möjligt till detta ändamål.

Mer info om evenemangen kommer!

KRAM

Övriga inlägg

Midterm 2019!

Årets Halloween-sittning hölls på Östgöta nation den 14 november! Det var diplomat-tema där alla som deltog hade valt outfit utifrån en viss bokstav! Det blev väldigt lyckat och vi tackar Eken (Evenemang- och kulturutskottet) för ett så bra fixat event!

Foto: Klara Danielsson och Frida Pamliden

Ni ser alla bilder här!

Är det någon bild som ni önskas tas bort från hemsidan är det bara att skicka iväg ett mejl till oss på [email protected]!

PolRiks valårsmöte i Umeå!

Den 16 november åkte ett gäng från UPS styrelse upp till Umeå för att delta på PolRiks valårsmöte, där ett nytt presidium valdes. PolRiks är riksorganisationen för alla politicesstuderande i Sverige och den nya styrelsen ser fram emot ett nytt år med spännande utmaningar och möjligheter.

Utöver att välja in en ny styrelse så fick PolRiks medlemsorganisationer en bra chans att träffas och lära känna varandra mer! Det hölls en sittning på kvällen på Rådhuset där det också lektes lekar och sjöngs. Det var väldigt roligt att träffas och umgås med polkandare från hela Sverige och vi ser fram emot fler tillfällen att träffas framöver!

Valårsmöte igång!
Den sittande styrelsen som gjort ett fantastiskt jobb!
Sittning och lekar tillsammans på kvällen!
Tillsammans käkade vi frukost och gick runt vid i Umeå och ner till Umeälven!

POLRIKS söker ny ordförande!

Vill du vara med och arbeta för Pol.kand-studenters intressen på en rikstäckande nivå? Ansök till PolRiks presidium!

De poster som ska tillsättas på valårsmötet i Umeå den 16 november är följande:

Ordförande
Vice ordförande
Sekreterare
Kassör
Revisorer (2st)
Valberedning (3st)

Valberedningen vill att du berättar kort om dig själv, varför du söker denna post och varför just du passar i denna post, och skickar det till [email protected]. Det går bra att ansöka även om du inte kan medverka på valårsmötet i Umeå, men följ gärna med!

Har du frågor om PolRiks arbete är det bara att höra av sig till [email protected] eller skriva till oss på Instagram eller Facebook!

Snart midterm igen!

Den årliga midterm-sexan närmar sig med stormsteg, och det är det ultimata sättet att fira tentorna som precis avklarats! Du har väl inte glömt anmäla dig?

Som tur är stänger inte anmälan förrän klockan 13 idag, se till att skicka in din innan dess! Klicka här för att komma dit! Sexan har tema BOKSTÄVER och kommer hållas den 16e november på Östgöta Nation. Mer info finns i eventet på Facebook!

Dags att få lite inspiration för årets tema? Det har faktiskt gått ett helt år sedan Midterm förra året, en succé-kväll med tema: Childhood Fears! Här kommer lite throw-back bilder!

Hoppas vi ses där!

Våra samarbetspartners

?