Presidiet

Ordförande

Christoffer Sönne

Vice ordförande

Felicia Kindbom

Kassör

Erika Örjes

Sekreterare

Kajsa Johansson

Föreningen

UPS, Uppsala Politicesstuderande är programföreningen för politices kandidat- och masterprogram med cirka 400 medlemmar. Föreningen startades år 1995 med två uttalade syften – att alla föreningens medlemmar ska få en så bra utbildning som möjligt och att föreningen ska bygga kamratskap och skapa en god stämning mellan studenterna inom programmen.

Som medlem i UPS skapas en unik möjlighet för dig att påverka din egen utbildning på en av Sveriges mest attraktiva programutbildningar. Förutom en möjlighet att lära känna dina medstudenter ytterligare ger föreningen även möjlighet att träffa potentiella arbetsgivare. Med det internationella utskottet får du chansen att knyta kontakter med studenter från hela världen samt möjlighet att utveckla dina språkkunskaper. Vidare innebär medlemskapet i UPS ett mängd möjligheter till en välbehövlig paus från studierna där du antingen kan slå klackarna i taket på några av Uppsalas mest uppmärksammade fester eller välja att sporta och leka tillsammans med övriga medlemmar.

Mer specifikt innebär ovanstående att UPS arrangerar aktiviteter för sina medlemmar i form av exempelvis en programinspark, sittningssexor och -gasquer, klasskamper mellan terminsklasserna, pubrundor och På spåret-kvällar,  studiebesök, skid- och utlandsresor, mentorsprojekt, framtidsföreläsningar och mycket, mycket mer.

Stadgarna för UPS kan läsas här

Postadress: Uppsala Politicesstuderande Box 514,
c/o Statsvetenskapliga institutionen 751 20 Uppsala

Våra samarbetspartners

?